Více
    16.9 C
    Czech
    Pondělí 16. září 2024

    Last minute dovolená Turecko 2024: Vydejte se s TUI poznávat svět

    Chcete od své dovolené všechno najednou? Tedy krásné moře, dobrou kuchyni i sportovní zážitky? Ne každá země vám ale tohle nabízí. Pokud jste ještě Turecko nenavštívili, překvapí vás, co všechno tu můžete vidět a zažít. Aneb vydejte se s cestovní kanceláří TUI poznávat krásy Turecka i vy.

    Cestovní kancelář TUI: Záruka perfektní super last minute dovolené

    Aktuální nabídku last minute destinací a zájezdů TUI naleznete na webu tui.cz. Pro vyhledání vhodné destinace a dovolené v ní jistě oceníte přehledné zobrazování výsledků i funkce pro třídění pestré nabídky, aby vybraná dovolená či služby splnily všechna vaše očekávání. Vůbec největším benefitem cestovní kanceláře TUI jsou pak jednoznačně klientsky extra příznivá a jednoduchá pravidla pro placení dovolené. Co to znamená? 

    Během rezervace zájezdu s cestovní kanceláří TUI uhradíte pouze 5 % zálohy a zbytek až 25 dní před samotným odjezdem. Nejste si zcela jistí, zda vám vybraný termín dovolené bude vyhovovat? Pořiďte si balíček flexibilních změn za pouhých 400 korun na osobu a až do 25 dnů před odjezdem svůj zájezd kdykoliv změňte dle svých potřeb.

    Turecko 2024? Dovolená plná kontrastů a jedinečných zážitků

    Turecko dovolená představuje kombinaci sluncem zalitých pláží, lahodného jídla, jedinečné atmosféry s nádechem Orientu i sportovního vyžití. 

    Turecko platí za fantastické místo plné kontrastů, neobvyklých vůní a chutí, kdy během cesty na Tureckou riviéru lze bezstarostně relaxovat na břehu Středozemního moře, užívat si koupání v jeho teplých vodách, vyzkoušet celou řadu vodních sportů nebo objevovat romantické plavby lodí a katamaránem. 

    Vydejte se díky cestovní kanceláři TUI na super last minute dovolenou do Turecka a užijte si okamžitý výlet do této fantastické destinace. Poznejte místní pestrou kulturu, umění a kuchyni. Garantujeme, že na tuto zemi už nikdy nezapomenete. Jedná se o ideální destinaci pro rodiny s dětmi, páry i seniory. 

    Sledujte nás na sítích

    Objevte skryté klenoty Španělska

    Španělsko je jednou z nejnavštěvovanějších zemí v Evropě. Existuje k tomu spousta dobrých důvodů. I zde však stále naleznete místa, kde se s davy turistů nepotkáte.

    Objevte skryté klenoty Španělska

    Španělsko je jednou z nejnavštěvovanějších zemí v Evropě. Existuje k tomu spousta dobrých důvodů. I zde však stále naleznete místa, kde se s davy turistů nepotkáte.